Messu

Messu Keravan kirkko

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.

Pyhän on 11. sunnuntai helluntaista ja aiheena on etsikkoajat. Messussa ovat mukana liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan.

Kolehti kerätään ennaltaehkäisevään nuorten kerho- ja leiritoimintaan, ohjaamiseen hyvien harrastusten ja opintojen pariin. Romano Missio ry. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.

Olet lämpimästi tervetullut messuun!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Messu sunnuntaina klo 10 kirkossa. Rovastikunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kirkossa kello 19.