Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus

Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus Keravan seurakuntakeskus

Kokeile rajojasi, ja aloita uusi kuoroharrastus tai syvennä taitojasi musiikin saralla! Tule mukaan Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuuteen seurakuntakeskuksen saliin!

Koelaulutilaisuudessa lauletaan itselle tuttu laulu ilman säestystä ja pieni yhteismusisointi Janne-kanttorin kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, joka syksyllä avustaa messuissa, ja keväällä on tulossa isompi pääsiäisajan kirkkomusiikkiteos. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.30–20.30 seurakuntakeskuksessa.

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Valkean Karitsan kappeli, Paasikiven nuorisokylän pihapiiri, Porvoontie 10

Syysillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Yhteislauluja Viisikielisestä Petri Toivasen johdolla. Mukana myös Hannu Harri ja Eeva Airila.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.