Syyskauden avajaismessu

Syyskauden avajaismessu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen, liturginen diakoni Eija Pääkkönen sekä ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen. Vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Messun jälkeen kirkkokahvit. Seurakunnan vapaaehtoisia toivotaan osallistumaan messun alussa kirkkosaliin tulevaan ristikulkueeseen! Järjestäydymme kulkueeseen kirkon alasalin läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Keskipäivän rukoushetki

Joka keskiviikko klo 12 kirkossa.

Taizé-messu

Ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivänä toimitetaan tavallisen torstain viikkomessun sijaan Taizé-messu osana Ekumeenista vastuuviikkoa.