Messu Keravan kirkko

Messu sunnuntaina klo 10 kirkossa. Rovastikunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Messun liturgina Samuli Koivuranta, saarnaa kehitysvammatyön pappi Sanna Ylä-Jussila. Avustaa kehitysvammatyön pappi Katja Nieminen. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset toimivat messun tehtävissä. Kanttorina Eija Repo.

14. sunnuntai helluntaista aiheena "Lähimmäinen". Messu noudattaa selkomessun kaavaa. Messun evankeliumi luetaan selkokielisenä.

Kolehti kerätään kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamisssa Suomen Merimieskirkon kautta.

Kirkkopyhä on Tuusulan rovastikunnan yhteinen.

Lämpimästi tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Keskipäivän rukoushetki

Joka keskiviikko klo 12 kirkossa.

Taizé-messu

Ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivänä toimitetaan tavallisen torstain viikkomessun sijaan Taizé-messu osana Ekumeenista vastuuviikkoa.