Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen!

Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Lähi-Idän kadonnut kristitty väestö

Jarkko Jokimies vierailee Open Doors -järjestöstä kirkon alasalissa.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!