Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!

Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Wanha Pappila

Aamupalaa ja yhdessäoloa

on monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa Pappilassa. Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!