Peruttu: Laula kanssani -yhteislauluilta

Peruttu: Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Kanttori Eija Repo sairastui, eikä pysty vetämään tilaisuutta. Samaan aikaan ke 18.9. klo 18 vietetään Syysillan musiikkihartautta Valkean Karitsan kappelissa (Porvoontie 10), johon olet erittäin tervetullut mukaan!

Lue lisää Syysillan musiikkihartaudesta täältä

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Katupappila

Lauluhetki

Lauluhetki Markus Tirrasen johdolla klo 11 Katupappilassa.

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia-konsertti

D-vitamiinia! on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulun konserttisarja seurakuntakeskuksessa.