Syysillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Illassa mukana Petri Toivanen, Hannu Harri ja Eeva Airila.

Tunnelmallinen Valkean Karitsan kappeli on entinen perunakellari, joka vihittiin kappeliksi 1963. Nykyään pikkukappelia voi lainata käyttöönsä kuka tahansa esimerkiksi häitä tai kastetilaisuutta varten kysymällä Nuorisokylästä. Myös seurakunta järjestää hartauksia kappelissa yhdessä Nuorisokylän Säätiön kanssa.

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Kesäillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Kesäillan musiikkihartaus Valkean karitsan kappelissa, Paasikiven nuorisokylän pihapiirissä, ti 20.8. klo 18. Musiikkivieraina Heikki Kärhä ja Jukka Ikonen, mukana myös Petri Toivanen, Hannu Harri ja Eeva Airila. Yhteislaulut Viisikielinen-kirjasta.

Keravan seurakuntakeskus

Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus

Kokeile rajojasi, ja aloita uusi kuoroharrastus tai syvennä taitojasi musiikin saralla! Tule mukaan Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuuteen seurakuntakeskuksen saliin!

Kanttori Eero Annalan muistokonsertti

to 29.8. klo 19 kirkossa. Urut: Kari Vuola & Markku Hietaharju.