Sururyhmä

Sururyhmä Katupappila

Sururyhmästä tukea menetyksen kokeneille. Keravan seurakunnassa alkaa torstaina 19.9. suljettu vertaistukiryhmä, jossa on mahdollista puhua läheisen kuoleman herättämistä ajatuksista ja jakaa tunteita muiden surevien kanssa.

Mukaan mahtuvat niin läheisensä hiljattain menettäneet kuin nekin, joilla menetyksestä on jo aikaa. Ilmoittautuminen tapahtuu soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 09 478 48322 torstaihin 12.9. mennessä.

Ryhmä kokoontuu 8–10 kertaa Katupappilassa riippuen ryhmän koosta. Ohjaajina toimivat Keravan seurakunnan pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen ja diakoniatyöntekijä Mirva Nyman.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat.

Kauppakaaren uusi tila

Vertaistukiryhmä aikuisten kehitysvammaisten omaisille ja läheisille

Avoin vertaistukiryhmä, kokoontumisissa erilaisia teemoja

Keravan seurakuntakeskus