D-vitamiinia-konsertti

D-vitamiinia-konsertti Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulun konserttisarja seurakuntakeskuksessa.

Pääset tutustumaan tarkempaan konserttiohjelmaan täältä

D-vitamiinia! -konserttisarjassa musiikin tohtorintutkintoa parhaillaan valmistelevat ja sen jo suorittaneet taiteilijat konsertoivat Keravalla. Konsertin yhteydessä taiteilijat keskustelevat esitettävän musiikin liittymisestä heidän omiin tohtoriopintoihinsa. Näin DocMus-tohtorikoulu astuu uusien kuulijoiden pariin ja avaa näkymiä käynnissä olevaan taiteelliseen tutkimukseen. Konserttisarjan järjestämisessä yhteistyökumppanina toimii Keravan kulttuuripalvelut.

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Valkean Karitsan kappeli, Paasikiven nuorisokylän pihapiiri, Porvoontie 10

Syysillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Yhteislauluja Viisikielisestä Petri Toivasen johdolla. Mukana myös Hannu Harri ja Eeva Airila.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.