Lähimmäinen arkeen -koulutus

Lähimmäinen arkeen -koulutus Keravan seurakuntakeskus

Haluatko ystäväksi vanhukselle, yksinäiselle, maahanmuuttajalle, muistisairaalle? Lähimmäispalvelun ystävä-vapaaehtoiset tapaavat asiakkaat yleensä asiakkaan kotona. Monesti apua kaivataan ulkoiluun. Tärkeä osa kanssakäymistä on rupattelu ja vakavammatkin keskustelut. Asiakkaat ovat kaikenikäisiä aikuisia.

Tule Lähimmäinen arkeen -ystävä-vapaaehtoiskoulutukseen.

Syksyllä on kaksi erillistä koulutusiltaa, joista voit valita sinua kiinnostavamman.

Maanantaina 23.9.2019 klo 18-20
Osoitteessa Keravan seurakuntakeskus, Papintie 2, 3. kerros, rippikoulusali
Ystävätoiminnan peruskurssi
Ilmoittautuminen kurssille 20.9.2019 mennessä
Diakoni Kirsi Helin
kirsi.helin@evl.fi
tai vapaaehtoistyo.fi tehtävän kautta

Maanantaina 4.11.2019 klo 18-20
Osoitteessa Keravan seurakuntakeskus, Papintie 2, 3. kerros, rippikoulusali
Ystävätoiminnan peruskurssi, jossa painotuksena on muistisairaan ystävänä toimiminen
Ilmoittautuminen kurssille 1.11.2019 mennessä
Diakoni Kirsi Helin
kirsi.helin@evl.fi
tai vapaaehtoistyo.fi tehtävän kautta

Ystävä-vapaaehtoinen tarvitsee tavallisen ihmisen tavalliset taidot ja vähän elämänkokemusta. Kurssi on maksuton ja sen käyminen ei vielä velvoita sinua mihinkään. Kurssin jälkeen toimintaan halukkaille on henkilökohtainen haastattelu. Tehtävässä toimiessa saat työntekijän tuen toimintaan ja olet osa Keravan seurakunnan vapaaehtoisten joukkoa.

Keravan seurakunnan vapaaehtoisten joulupuuro

Tervetuloa mukaan Keravan seurakunnan vapaaehtoisten joulupuurolle. Joulupuuro on tarkoitettu vapaaehtoisena toimineille. Ilmoittautumista ei tarvita.