Senioritiistai

Senioritiistai Keravan seurakuntakeskus

Vieraana Liisa Tuovinen (rovasti, perhetyöntekijä, el.) ja hänen puolisonsa Pentti Tuovinen. Aiheena Yhteyden ja mahdollisuuksien avautuminen lähisuhteissa. Tervetuloa!

Senioritiistai on eläkeikäisille suunnattu maksuton luentotilaisuus, jossa saadaan nauttia myös musiikkiesityksistä ja hiljentyä yhteiseen loppuhartauteen. Ennen tilaisuuden alkua, klo 12 alkaen, on tarjolla lounas (hinta 7e). Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15 mennessä.

Syksyn ohjelma:

24.9.  Yhteyden ja mahdollisuuksien avautuminen lähisuhteissa - Liisa Tuovinen, rovasti, perhetyöntekijä (el.), Pentti Tuovinen

29.10. Omaishoito osana elämää - Heidi Puumalainen, OmaisOiva-koordinaattori, Laura Kosonen, OmaisOiva-ohjaaja, Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva-toiminta

26.11. Luovuus on uskallusta? - Kalle Tahkolahti, teatterintekijä, mentalisti

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Kalevan seurakuntatalo

Kahvihetki Kalevassa

kaikenikäisten avoin kohtaamispaikka

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri ikäihmisille

Pentinkulman sali, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12

Kohti tasapainoisempaa elämää – ammattijärjestäjä Laura Holmström luennoi Pentinkulman salissa

Ammattijärjestäjä auttaa tuomaan tilaa ja aikaa elämääsi. Tervetuloa kuuntelemaan Laura Holmströmin luentoa Pentinkulman saliin ma 25.11. klo 18. Jaossa on muun muassa joulusiivousvinkkejä sekä keinoja saada kaaos hallintaan.