Tiistain viikkomessu

Tiistain viikkomessu Keravan kirkko

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.

Savion seurakuntatalo

Naisten raamattu- ja rukouspiiri Saviolla

Naisten raamattupiiri tiistaisin klo 19–21 Savion seurakuntatalon takkahuoneessa 17.12. asti.

Syyskauden avajaismessu

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen, liturginen diakoni Eija Pääkkönen sekä ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen. Vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Messun jälkeen kirkkokahvit. Seurakunnan vapaaehtoisia toivotaan osallistumaan messun alussa kirkkosaliin tulevaan ristikulkueeseen! Järjestäydymme kulkueeseen kirkon alasalin läheisyydessä.