Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) messu

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntain) messu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Susanna Hellén-Valjakka, avustava pappi Sini Mäkelä, kanttori Heli Kaasalainen ja Koraalikuoro, ehtoollisavustaja Asko Helminen sekä Pletin kirkkoväärtiryhmä. Kirkkokahvit.

Mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Keskipäivän rukoushetki

Joka keskiviikko klo 12 kirkossa.

Taizé-messu

Ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivänä toimitetaan tavallisen torstain viikkomessun sijaan Taizé-messu osana Ekumeenista vastuuviikkoa.