Aamupalaa ja yhdessäoloa

Aamupalaa ja yhdessäoloa Wanha Pappila

on monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa Pappilassa. Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Tervetuloa!

Katupappila

Suomen kielen ryhmä

Come and learn Finnish! Tule oppimaan suomen kieltä! Suomen kielen ryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista, voit tulla paikalle silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tervetuloa vasta-alkajat ja edistyneemmät!

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan seurakuntakeskuksessa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa (3. kerros). Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!