Torstaipysäkki

Katupappila

TorstaiPysäkissä 3.10. klo 11 vieraana Niilo Närhi, joka kertoo ja näyttää kuvia lähetysjärjestö Avainmedian maailmanlaajuisesta työstä.

Avainmedia (Avainmedia Lähetysjärjestö ry) on vuonna 1955 perustettu Suomen helluntaiherätyksen medialähetystyöhön erikoistunut lähetysjärjestö. Avainmedia syntyi tarpeeseen aloittaa suomenkieliset kristilliset radio-ohjelmat.

Avainmedia määrittelee tehtäväkseen "julistaa evankeliumia kellon ja maapallon ympäri".

Avainmedia tekee lähetystyötä useilla maailman puhutuimmista kielistä ja järjestön tavoitteena on ylittää suljetut rajat median keinoin. Se tekee yhteistyötä eri kristillisten järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Avainmedia tuottaa eri puolilla maailmaa n. 500 arabiankielistä televisio-ohjelmaa vuodessa. Lisäksi sen sisarjärjestöt tuottavat Avainmedialle yli 1600 ohjelmaa vuodessa. Ohjelmat näkyvät 24/7 -satelliittikanavalla ympäri maailman.

Avainmedia tekee kaikissa arabimaissa yhteistyötä paikallisseurakuntien ja lähetysjärjestöjen kanssa.

Avainmedian toiminnanjohtajana toimii Niilo Närhi.

”Valtavalla vauhdilla edennyt teknologinen kehitys, sähköinen media ja ihmisten ajankäytön muutokset ovat avanneet Avainmedialle ennennäkemättömät vaikutusmahdollisuudet. Jeesuksen seuraajina meidän tärkein tehtävämme on levittää evankeliumia, joka on ylivoimaisesti maailman tärkein sanoma.”

Avainmedian toimisto ja studiot ovat Keravalla Jäspilässä.

Tervetuloa kuulemaan Niilon innostavia uutisia!

Multicultural work. English as mother tongue.

Katupappilan Olohuone avoinna

Olohuoneen avoin kahvila on auki arkisin klo 10–14 kaikenikäisille. Hartaus arkiaamuisin klo 10.15, työntekijä paikalla klo 10–12, diakoniatyöntekijä tavattavissa perjantaisin klo 10–12 ja vapaaehtoiset päivystävät klo 10–14. Kahvia, teetä, mehua, juttuseuraa, lehtiä, kirjoja, leikkinurkkaus lapsille, erilaista toimintaa... Tervetuloa!

Raamattuvartti

Raamatun luentaa maanantaisin klo 13 Katupappilassa.

Katupappilan Olohuone avoinna