Karaokea Katupappilassa bändin säestyksellä

Katupappila

Karaokea Katupappilassa bändin säestyksellä. Tulethan mukaan!

Tule laulamaan karaokea Katupappilaan! Illassa mukana Eija Repo, Lotta Pettinen-Diaby sekä Markus Tirranen.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Valkean Karitsan kappeli, Paasikiven nuorisokylän pihapiiri, Porvoontie 10

Syysillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Yhteislauluja Viisikielisestä Petri Toivasen johdolla. Mukana myös Hannu Harri ja Eeva Airila.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.