D-vitamiinia-konsertti

D-vitamiinia-konsertti Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulun konserttisarja seurakuntakeskuksessa.

Pääset tutustumaan tarkempaan konserttiohjelmaan täältä

D-vitamiinia! -konserttisarjassa musiikin tohtorintutkintoa parhaillaan valmistelevat ja sen jo suorittaneet taiteilijat konsertoivat Keravalla. Konsertin yhteydessä taiteilijat keskustelevat esitettävän musiikin liittymisestä heidän omiin tohtoriopintoihinsa. Näin DocMus-tohtorikoulu astuu uusien kuulijoiden pariin ja avaa näkymiä käynnissä olevaan taiteelliseen tutkimukseen. Konserttisarjan järjestämisessä yhteistyökumppanina toimii Keravan kulttuuripalvelut.

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia-konsertti