Vanhustenviikon avajaismessu

Vanhustenviikon avajaismessu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Asta Koponen, kanttori Janne Kaksonen ja Oremus-kuoro, liturgiset diakonit Heidi Karuranta ja Nea Kivistö sekä ehtoollisavustaja Markku Holopainen.

Vanhustenviikon avajaisjuhla seurakuntakeskuksen salissa klo 12. Puheita, yhteislaulua, esityksiä ja vuoden vapaaehtoisen nimitys. Kahvit tarjolla klo 11.30 alkaen.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu

Messu klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen, ehtoollisavustajat Maarit Lavas ja Pirkko Laiho sekä Koivurannan kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Keskipäivän rukoushetki

Joka keskiviikko klo 12 kirkossa.