Messu

Messu Keravan kirkko

Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, avustava pappi Samuli Koivuranta, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Esa Hakala ja Markku Reunanen, kirkkoväärtiryhmä 8 sekä isos- ja kerhonohjaajakoulutettavia. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Pyhän aiheena on kristityn vapaus

Evankeliumissa Jeesus kutsuu meidät vapauteen lain ja sääntöjen orjuuttavasta tulkinnasta. Sellaisesta, joka kääntyy ihmistä vastaan. Vapauteen miellyttämisestä ja suorittamisesta. Esimerkillään Jeesus näyttää, mitä lähimmäisenrakkaus on. Uskon kautta Kristus itse lahjoittaa meille kaiken, mitä tarvitsemme.

Kolehti: Kirkon rakentamiseen Svetogorskin kaupunkiin Venäjällä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kirkossa kello 19.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Christopher Montgomery, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Viljami Heiskanen sekä nuorten kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.