Ystävyysseurakuntailta

Katupappila

Tervetuloa ystävyysseurakuntailtaan Katupappilaan maanantaina 14.10. klo 18. Tule kuulemaan ja katsomaan terveisiä Viljandista, Soomaalta ja ennen kaikkea ystävyysseurakunnastamme Kõpusta!

Iltaan ovat tervetulleita ihan kaikki kiinnostuneet, ja erityisesti matkalla mukana olleet!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan seurakuntakeskuksessa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa (3. kerros). Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!