Kairosmaja-ilta

Tiistaina 15.10.2019 saamme Keravan kirkkoon vieraita Lapista. Kansan Raamattuseuran toimintakeskus Kairosmajan ohjelmavastaava Timo Ylitalo kertoo kuvin ja sanoin Kairosmajan ja Pyhätunturin kuulumisia. Kairosmaja-ilta on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilta alkaa viikkomessun jälkeen 15.10. klo 18.30 Keravan kirkossa. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuuden juontaa Markus Tirranen. Tervetuloa!

Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran hengellinen majatalo Pyhätunturilla Lapissa. Kairosmajalle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummiin. Kairoksella on aamuisin ja iltaisin hengellistä ohjelmaa. Päivällä vieraat voivat osallistua opastetuille retkille tuntureille, soille ja kuruille. Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin kansallispuisto. Suosittuja kohteita Pyhällä ovat mm. Isokuru, Ukonhattu, Noitatunturi ja Tunturiaapa. Iltapäivällä Pyhäjärven rannassa lämpiää sauna ja järvessä voi uida ympärivuoden. Kesäkautena rannan savusauna lämpiää kerran viikossa.

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli. Kappelissa on joka päivä aamun sana ja iltatilaisuuksia mm. ilosanoman ilta, viikkomessu, kairosilta sekä konsertteja. Revontulikappeli on avoinna päivittäin 7-22.

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Raamattuvartti

Raamatun luentaa maanantaisin klo 13 Katupappilassa.

Katupappilan aamurukouspiiri

Kokoontumisten runkona ovat Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyitä rukouksia sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Vastuuhenkilöinä toimivat Arja Roikonen ja Eeva Airila. Tule mukaan, kun sinulle sopii!

Katupappila avoinna

Katupappilan avoin kahvila on auki arkisin klo 10–14 kaikenikäisille. Hartaus arkiaamuisin klo 10.15, työntekijä paikalla klo 10–12, diakoniatyöntekijä tavattavissa perjantaisin klo 10–12 ja vapaaehtoiset päivystävät klo 10–14. Kahvia, teetä, mehua, juttuseuraa, lehtiä, kirjoja, leikkinurkkaus lapsille, erilaista toimintaa... Tervetuloa!