Kairosmaja-ilta

Kairosmajan ohjelmavastaava Timo Ylitalo tekee lokakuussa etelänmatkan ja tulee kertomaan kuvin ja sanoin Kairosmajan ja Pyhätunturin kuulumisia. Timo Ylitalo on syntynyt ja kasvanut nuoruutensa Enontekiön Lapissa. Ylitalo teki liki 30v. uran muutamassa seurakunnassa Jumalan taimitarhurina. Kairos-ilta järjestetään 15.10. viikkomessun jälkeen klo 18.30 kirkon alasalissa. Myös kahvia ja teetä tajolla.

Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran hengellinen majatalo Pyhätunturilla Lapissa. Kairosmajalle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummiin. Kairoksella on aamuisin ja iltaisin hengellistä ohjelmaa. Päivällä vieraat voivat osallistua opastetuille retkille tuntureille, soille ja kuruille. Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin kansallispuisto. Suosittuja kohteita Pyhällä ovat mm. Isokuru, Ukonhattu, Noitatunturi ja Tunturiaapa. Iltapäivällä Pyhäjärven rannassa lämpiää sauna ja järvessä voi uida ympärivuoden. Kesäkautena rannan savusauna lämpiää kerran viikossa.

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli. Kappelissa on joka päivä aamun sana ja iltatilaisuuksia mm. ilosanoman ilta, viikkomessu, kairosilta sekä konsertteja. Revontulikappeli on avoinna päivittäin 7-22.

pappi, vt. kirkkoherra

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin vt. kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Kilpaurheilun avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Messu

Messu sunnuntaina klo 10 kirkossa. Rovastikunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Kurkelan koulun sali, Käenkatu 10

Äijäsähly

Äijäsähly yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa.

Savion seurakuntatalo

Savion avoimet aamukahvit

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p.0400 378 012.