Kairosmaja-ilta

Tiistaina 15.10.2019 saamme Keravan kirkkoon vieraita Lapista. Kansan Raamattuseuran toimintakeskus Kairosmajan ohjelmavastaava Timo Ylitalo kertoo kuvin ja sanoin Kairosmajan ja Pyhätunturin kuulumisia. Kairosmaja-ilta on avoin kaikille kiinnostuneille. Ilta alkaa viikkomessun jälkeen 15.10. klo 18.30 Keravan kirkossa. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuuden juontaa Markus Tirranen. Tervetuloa!

Kairosmaja on Kansan Raamattuseuran hengellinen majatalo Pyhätunturilla Lapissa. Kairosmajalle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummiin. Kairoksella on aamuisin ja iltaisin hengellistä ohjelmaa. Päivällä vieraat voivat osallistua opastetuille retkille tuntureille, soille ja kuruille. Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen vanhin kansallispuisto. Suosittuja kohteita Pyhällä ovat mm. Isokuru, Ukonhattu, Noitatunturi ja Tunturiaapa. Iltapäivällä Pyhäjärven rannassa lämpiää sauna ja järvessä voi uida ympärivuoden. Kesäkautena rannan savusauna lämpiää kerran viikossa.

Kairosmajan sydän on Revontulikappeli. Kappelissa on joka päivä aamun sana ja iltatilaisuuksia mm. ilosanoman ilta, viikkomessu, kairosilta sekä konsertteja. Revontulikappeli on avoinna päivittäin 7-22.

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

Savion seurakuntatalo

Savion avoimet aamukahvit

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Hanna Nikama, p.0400 378 012.

Katupappila

Katupappilan Olohuone avoinna

Maanantaina 9.12. klo 10.15 hartauden yhteydessä Kimmoke-bändi soittaa joululauluja ja omia lauluja Katupappilan Olohuoneessa. Tervetuloa kuuntelemaan!

Katupappila

Hartaus