Rikasta minua – parisuhteen rikastuttamisviikonloppu

pe 18.10. kello 18.00 - su 20.10.

Rikasta minua – parisuhteen rikastuttamisviikonloppu Nuottakodon toimintakeskus

Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen! Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa.

Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille, eikä kurssille voi ottaa lapsia. Ohjaajina ovat Sara ja Prakash Dhakal. Kurssilla käytetään kielinä sekä suomea että englantia. Kurssin hinta on 268 € / pari, joka sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan! Kurssille otetaan kuusi pariskuntaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

pe 16.8.2019 klo 16.00 - su 18.8.2019 klo 23.59

Nuottakodon toimintakeskus

Kansainvälinen leiri maahanmuuttajille

Leiri on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana leirillä. Leiri järjestetään kaupungin kanssa yhteistyössä. Ilmoittautuminen 28.6. mennessä diakoniatyöntekijä Marianne Haatajalle p. 0400 378 051, marianne.haataja@evl.fi.
pe 6.9.2019 klo 8.45 - su 8.9.2019 klo 22.30

Viro

Seurakuntamatka Viljandiin ja Soomaalle Viroon

Tule mukaan keravalaisten omalle seurakuntamatkalle Viroon! Vierailulla tutustutaan muun muassa metsäkirkkoon Soomaan luonnonsuojelualueella. Lisäksi tutustutaan Viljandin alueen nähtävyyksiin ja Kõpun vastaremontoituun kirkkoon.