Rauhan konsertti

Rauhan konsertti Keravan kirkko

Keravan kirkossa järjestetään sunnuntaina 20.10. kello 18 Rauhan konsertti, jonka aikana rauhaa ja ihmisoikeuspuolustajia muistetaan laulun ja soiton keinoilla. Esiintymässä on Peace-yhtye sekä Lotta Pettinen-Diabyn kuorot Kerava Singers ja Hilpeä kuoro.

Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa. Rauhan konserttiin on vapaa pääsy.

Peace-yhtyeessä soittavat:
Pentti Lahti, saksofonit
Immo Lehto, kitara
Lotta Pettinen-Diaby, laulu & piano
Keijo Puumalainen, lyömäsoittimet & kivet
Eija Repo, laulu, piano & juonto

Ekumeeninen vastuuviikko on Suomen kaikkien kirkkojen ja monien kristillisten järjestöjen yhteinen ihmisoikeuskampanja, jossa kirkot toimivat oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Ekumeenista Vastuuviikkoa vietetään 20.–27.10.2019 teemalla Ihmisoikeuspuolustajat. Vuonna 2019 vietetään myös YK:n alkuperäiskansojen kielten vuotta. Teemavuoden tarkoituksena on nostaa esille maailman alkuperäiskansojen kielten tilanne. Ekumeeninen vastuuviikko osallistuu Saamen kielten viikon viettämiseen, joka ajoittuu samalle viikolle kuin Vastuuviikko.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Katupappila

Hartaus

Maanantaina 9.12. klo 10.15 hartauden yhteydessä Kimmoke-bändi soittaa joululauluja ja omia lauluja Katupappilan Olohuoneessa.

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Ensin klo 17 joulupuuro ja klo 18 yhteislaulua Savion seurakuntatalossa. Mukana kansanlaulukuoro Hytkyt johtajanaan Sirkka Kosonen.

Kalevan seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.