Rauhan konsertti

su 20.10. kello 18.00

Rauhan konsertti Keravan kirkko

Keravan kirkossa järjestetään sunnuntaina 20.10. kello 18 Rauhan konsertti, jonka aikana rauhaa ja ihmisoikeuspuolustajia muistetaan laulun ja soiton keinoilla. Esiintymässä on Peace-yhtye sekä Lotta Pettinen-Diabyn kuorot Kerava Singers ja Hilpeä kuoro.

Konsertti on osa valtakunnallista Ekumeenista Vastuuviikkoa. Rauhan konserttiin on vapaa pääsy.

Peace-yhtyeessä soittavat: 
Pentti Lahti, saksofonit  
Immo Lehto, kitara    
Lotta Pettinen-Diaby, laulu & piano
Keijo Puumalainen, lyömäsoittimet & kivet 
Eija Repo, laulu, piano & juonto
 

Ekumeeninen vastuuviikko on Suomen kaikkien kirkkojen ja monien kristillisten järjestöjen yhteinen ihmisoikeuskampanja, jossa kirkot toimivat oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Ekumeenista Vastuuviikkoa vietetään 20.–27.10.2019 teemalla Ihmisoikeuspuolustajat. Vuonna 2019 vietetään myös YK:n alkuperäiskansojen kielten vuotta. Teemavuoden tarkoituksena on nostaa esille maailman alkuperäiskansojen kielten tilanne. Ekumeeninen vastuuviikko osallistuu Saamen kielten viikon viettämiseen, joka ajoittuu samalle viikolle kuin Vastuuviikko.

 


kanttori
PL 134
04201 Kerava

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.


Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.


Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.


Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Katso myös

ke 23.10. klo 18.00

Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.
to 24.10. klo 16.00

Keravan kirkko

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.