D-vitamiinia-konsertti

D-vitamiinia-konsertti Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulun konserttisarja seurakuntakeskuksessa.

Pääset tutustumaan tarkempaan konserttiohjelmaan täältä

D-vitamiinia! -konserttisarjassa musiikin tohtorintutkintoa parhaillaan valmistelevat ja sen jo suorittaneet taiteilijat konsertoivat Keravalla. Konsertin yhteydessä taiteilijat keskustelevat esitettävän musiikin liittymisestä heidän omiin tohtoriopintoihinsa. Näin DocMus-tohtorikoulu astuu uusien kuulijoiden pariin ja avaa näkymiä käynnissä olevaan taiteelliseen tutkimukseen. Konserttisarjan järjestämisessä yhteistyökumppanina toimii Keravan kulttuuripalvelut.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Katupappila

Lauluhetki

Lauluhetki Markus Tirrasen johdolla klo 11 Katupappilassa.

Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia-konsertti