Messu 20. sunnuntai helluntaista

su 27.10. kello 10.00

Messu 20. sunnuntai helluntaista Keravan kirkko

Messu sunnuntaina 27.10.2019 klo 10 Keravan kirkossa.

Messun aiheena on Usko ja epäusko. Meitä kehotetaan tarkastelemaan uskomme perusteita. Usko ja epäusko taistelevat jokaisen kristityn sydämessä.

Messun liturgina on Jukka Pohjolan-PIrhonen, avustavana pappina Krista Wedman, kanttorina Eija Repo, liturgisena diakonina Terhi Tabell, ehtoollisavustajina Sini Partanen ja Veikko Autio. Messussa avustaa Pirkko Laihon kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta (Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry)

Messu jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa ja aulassa.

Tervetuloa!


pappi
PL 134
04201 Kerava

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

pappi
PL 134
04201 Kerava

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.


Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.


Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.


Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Katso myös

to 14.11. klo 19.00

Keravan kirkko

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kirkossa kello 19.
su 17.11. klo 10.00

Keravan kirkko

Messu

Messun toteuttavat liturgi Christopher Montgomery, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Viljami Heiskanen sekä nuorten kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit.
ti 19.11. klo 18.00

Keravan kirkko

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.