Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!

Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

Savion seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Ensin klo 17 joulupuuro ja klo 18 yhteislaulua Savion seurakuntatalossa. Mukana kansanlaulukuoro Hytkyt johtajanaan Sirkka Kosonen.

Wanha Pappila

Aamupalaa ja yhdessäoloa

on monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa Pappilassa. Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Kalevan seurakuntatalo

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.