Senioritiistai

Keravan seurakuntakeskus

Heidi Puumalainen ja Laura Kosonen Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva-toiminnasta luennoivat aiheesta Omaishoito osana elämää

Senioritiistai on eläkeikäisille suunnattu maksuton luentotilaisuus, jossa saadaan nauttia myös musiikkiesityksistä ja hiljentyä yhteiseen loppuhartauteen. Ennen tilaisuuden alkua, klo 12 alkaen, on tarjolla lounas (hinta 7e). Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15 mennessä.

Syksyn ohjelma:

24.9.  Yhteyden ja mahdollisuuksien avautuminen lähisuhteissa - Liisa Tuovinen, rovasti, perhetyöntekijä (el.)

29.10. Omaishoito osana elämää - Heidi Puumalainen, OmaisOiva-koordinaattori, Laura Kosonen, OmaisOiva-ohjaaja, Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva-toiminta

26.11. Luovuus on uskallusta? - Kalle Tahkolahti, teatterintekijä, mentalisti

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Kalevan seurakuntatalo

Kahvihetki Kalevassa