Pyhäinpäivän messu

Pyhäinpäivän messu Keravan kirkko

Pyhäinpäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 2.11. Pyhäinpäivässä yhdistyvät kaksi juhlaa; kaikkien pyhien päivä sekä kaikkien uskovien vainajien muistopäivä.

Muistelun kohteena ovat kaikki kuolleet sekä kristikunnan marttyyrit. Pyhäinpäivänä monet vievät haudalle kynttilän, kukkia tai havuseppeleen. Myös kotona voi sytyttää kynttilän kuolleen omaisen kuvan viereen.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Messu

11. sunnuntai helluntaista. Liturgi Emmi Gong, kanttori Eija Repo ja avustava pappi Chris Montgomery.

Syyskauden avajaismessu

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit. Syyskauden avajaismessussa siunataan vapaaehtoiset tehtäviinsä.