Pyhäinpäivän messu

Pyhäinpäivän messu Keravan kirkko

Pyhäinpäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 2.11. Pyhäinpäivässä yhdistyvät kaksi juhlaa; kaikkien pyhien päivä sekä kaikkien uskovien vainajien muistopäivä.

Muistelun kohteena ovat kaikki kuolleet sekä kristikunnan marttyyrit. Pyhäinpäivänä monet vievät haudalle kynttilän, kukkia tai havuseppeleen. Myös kotona voi sytyttää kynttilän kuolleen omaisen kuvan viereen.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Viikkomessu

Viikkomessu kesän ajan joka torstai klo 18 kirkossa.

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Sanajumalanpalveluksen toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Krista Wedman ja kanttori Heli Kaasalainen.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Chris Montgomery, avustava pappi Emmi Gong, kanttori Janne Kaksonen ja ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen. Messun jälkeen mehutarjoilu kirkon alasalissa.