Pyhäinpäivän messu ja karjalainen kirkkopyhä

Pyhäinpäivän messu ja karjalainen kirkkopyhä Keravan kirkko

Pyhäinpäivä ja karjalainen kirkkopyhä 2.11. Kukkien lasku Karjala-kivelle klo 9.45, messu kirkossa klo 10 ja päiväjuhla klo 12.

Mukana Petri Kauhanen, Chris Montgomery, Kalle Virta (saarna), Eija Repo, Keravan Karjala-kuoro, Karjalaseuran väki, Samuli Koivuranta  ja Anja Hänninen avustavat. Kolehti: Inkerin kirkon tukemiseen Venäjällä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Karjalainen kirkkopyhä.

Kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa. Päiväjuhla klo 12.
Mukana Keravan Karjalaseuran puheenjohtaja Jaakko Lyytikäinen, Petri Kauhanen ja Karjala-kuoro, johtajana Lotta Pettinen-Diaby. Lasten musiikkiohjelmaa. Runoja ja lauluja Kalle Virran ja Raili Erosen tulkitsemina.

Pyhäinpäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 2.11. Pyhäinpäivässä yhdistyvät kaksi juhlaa; kaikkien pyhien päivä sekä kaikkien uskovien vainajien muistopäivä.

Muistelun kohteena ovat kaikki kuolleet sekä kristikunnan marttyyrit. Pyhäinpäivänä monet vievät haudalle kynttilän, kukkia tai havuseppeleen. Myös kotona voi sytyttää kynttilän kuolleen omaisen kuvan viereen.

Tervetuloa!

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kirkossa kello 19.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Christopher Montgomery, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Viljami Heiskanen sekä nuorten kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.