Messu Keravan kirkko

21. sunnuntai helluntaista messun aiheena on "Jeesuksen lähettiläät".

Messun johtaa pastori Samuli Koivuranta, liturgisena diakonina Tiina Railo, avustavana pappina Susanna Hellén-Valjakka ja ehtoollisavustajana Niina Penttinen. Irmeli Kokkosen ryhmä toimii kirkkoväärteinä. Musiikin johtaa kanttori Heli Kaasalainen ja mukana on myös Koraalikuoro.

Kolehti kerätään avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla MAF-Suomen Lähetyslentäjät ry:n kautta.

Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu ja rovasti Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtöjuhla

Messu klo 10 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Jukka-papin eläkkeellelähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.

Keskipäivän rukoushetki

Joka keskiviikko klo 12 kirkossa.