Leskenlehti - avoin vertaisryhmä leskeksi jääneille

Leskenlehti - avoin vertaisryhmä leskeksi jääneille Keravan seurakuntakeskus

Avoin vertaisryhmä eläkeläisille, joiden puolison menetyksestä on aikaa 1-2 vuotta

Ryhmässä jaetaan kokemuksia menetyksestä ja elämäntilanteen muutoksesta sekä pohditaan arjessa selviytymisen keinoja yhdessä keskustellen. Ryhmä kokoontuu 4.9., 2.10., 6.11. sekä 4.12. Kokoontumispaikkana seurakuntakeskuksen takkahuone (Papintie 6, 3. krs). Voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistua kun sinulle itsellesi sopii. Ryhmässä mukana diakoniatyöntekijä.

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat. Ei ilmoittautumista tai sitoutumista jokakertaiseen läsnäoloon.

Keravan seurakuntakeskus

Leskenlehti-ryhmä

Leskenlehti-ryhmä on tarkoitettu eläkeläisille, joiden puolison menetyksestä on aikaa 1–2 vuotta. Avoin ryhmä, ei ennakkoilmoittautumista.