Gospel-lattarit

Gospel-lattarit Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit on kaikenikäisille naisille tarkoitettu ryhmä, jossa tanssitaan lattaritansseja ilman paria gospelin tahdissa. Ei edellytä aiempaa tanssin harrastamista. Hinta 4 € /kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Minttu Kullström.

Viimeinen kokoontuminen 28.11.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Keravan seurakuntakeskus

FillaRISTIT polkevat Keravalla!

Keravan seurakunta, Keravan Helluntaiseurakunta ja Cycling Academy ry haluavat omalta osaltaan innostaa ihmisiä liikkumaan. Näillä lenkeillä tärkeintä ei ole vauhti, vaan yhdessä liikkuminen ja ulkoilmasta nauttiminen.

Kurkelan koulun sali, Käenkatu 10

Äijäsähly

Äijäsähly yli 18-vuotiaille miehille. Sählyä pelataan yhteistyössä Keravan NMKY:n kanssa.

Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit