Hengellinen improvisaatiokonsertti

Hengellinen improvisaatiokonsertti Keravan seurakuntakeskus

Säveltäjä Eero Hämeenniemi improvisoi hengellisten teemojen pohjalta.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Kesäillan musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Kesäillan musiikkihartaus Valkean karitsan kappelissa, Paasikiven nuorisokylän pihapiirissä, ti 20.8. klo 18. Musiikkivieraina Heikki Kärhä ja Jukka Ikonen, mukana myös Petri Toivanen, Hannu Harri ja Eeva Airila. Yhteislaulut Viisikielinen-kirjasta.

Keravan seurakuntakeskus

Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus

Kokeile rajojasi, ja aloita uusi kuoroharrastus tai syvennä taitojasi musiikin saralla! Tule mukaan Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuuteen seurakuntakeskuksen saliin!

Kanttori Eero Annalan muistokonsertti

to 29.8. klo 19 kirkossa. Urut: Kari Vuola & Markku Hietaharju.