Perheen sunnuntain ja isänpäivän sekä uskonpuhdistuksen muistopäivän messu

su 10.11. kello 10.00

Perheen sunnuntain ja isänpäivän sekä uskonpuhdistuksen muistopäivän messu Keravan kirkko

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Liturgi Susanna Hellén-Valjakka, Avustava pappi Christopher Montgomery, ehtoollisavustaja Martta Manninen, liturginen diakoni Mikael Björkas, kanttori Janne Kaksonen, Airiloiden kirkkoväärtiryhmä avustaa. Kolehtikohde Suomen evankelisluterilaiselle Opiskelija-ja koululaislähetykselle. Tervetuloa!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kirkossa kello 19.

Messu

Messun toteuttavat liturgi Christopher Montgomery, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Heli Kaasalainen, ehtoollisavustajat Eino Riihinen ja Viljami Heiskanen sekä nuorten kirkkoväärtiryhmä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.