Vauvakirkko

Vauvakirkko Keravan kirkko

Lyhyessä ja musiikkipitoisessa kirkkohetkessä lauletaan ja körötellään yhdessä. Mukana pappi Sini Mäkelä, kanttori Heli Kaasalainen ja varhaiskasvatuksen väkeä. Kirkon jälkeen kahvi- ja sosetarjoilu. Kirkkoon kutsutaan erityisesti vauvat perheineen, kummeineen ja isovanhempineen.

Ei ilmoittautumista, tervetuloa!

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Keravan seurakuntakeskus

Kirkkovaltuuston kokous

30.1. kokouksessa esillä muun muassa Savion hanke. Haastattelujen perusteella kappalaisen virkaan parhaiten soveltuvat henkilöt esittäytyvät kokouksen alussa.

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kello 19 kirkossa.

Kirkkoherran virkaanasettamismessu ja -juhla sekä Yhteisvastuun aloitusmessu

Sunnuntaina 2.2. klo 10 toimitetaan kirkkoherran virkaanasettamismessu, joka on samalla myös Yhteisvastuun aloitusmessu. Messun jälkeen vietetään kirkkoherran virkaanasettamisjuhlaa seurakuntakeskuksessa.