Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!

Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan seurakuntakeskuksessa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa (3. kerros). Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä