Aamupalaa ja yhdessäoloa

Aamupalaa ja yhdessäoloa Wanha Pappila

on monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa Pappilassa. Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Tervetuloa!

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen!

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!

Katupappila

Suomen kielen ryhmä

Come and learn Finnish! Tule oppimaan suomen kieltä! Suomen kielen ryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista, voit tulla paikalle silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tervetuloa vasta-alkajat ja edistyneemmät!