Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä Keravan seurakuntakeskus

Ryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat.

Omaishoitajien ryhmään ovat tervetulleita omasitaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat.Ei ilmoittautumista tai sitoutumista joka kertaiseen läsnäoloon. Lisätietoja johtava diakonatyöntekijä Mirva Nyman p. 0400 378 013

HUOM!  Seuraavalla kerralla Omaishoitajien ryhmä ei kokoonnu ennakkotiedoista poiketen 11.12. vaan jo viikkoa aikaisemmin eli 4.12.

johtava diakoniatyöntekijä

Keravan seurakuntakeskus

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmään ovat tervetulleita omaistaan tai läheistään kotona tai laitoksessa hoitavat ja huolehtivat. Ei ilmoittautumista tai sitoutumista jokakertaiseen läsnäoloon.

Keravan seurakuntakeskus

Leskenlehti-ryhmä

Leskenlehti-ryhmä on tarkoitettu eläkeläisille, joiden puolison menetyksestä on aikaa 1–2 vuotta. Avoin ryhmä, ei ennakkoilmoittautumista.