D-vitamiinia-konsertti

D-vitamiinia-konsertti Keravan seurakuntakeskus

D-vitamiinia! on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulun konserttisarja seurakuntakeskuksessa.

Pääset tutustumaan tarkempaan konserttiohjelmaan täältä

D-vitamiinia! -konserttisarjassa musiikin tohtorintutkintoa parhaillaan valmistelevat ja sen jo suorittaneet taiteilijat konsertoivat Keravalla. Konsertin yhteydessä taiteilijat keskustelevat esitettävän musiikin liittymisestä heidän omiin tohtoriopintoihinsa. Näin DocMus-tohtorikoulu astuu uusien kuulijoiden pariin ja avaa näkymiä käynnissä olevaan taiteelliseen tutkimukseen. Konserttisarjan järjestämisessä yhteistyökumppanina toimii Keravan kulttuuripalvelut.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Valkean Karitsan kappeli, Porvoontie 10

Jouluinen musiikkihartaus Valkean Karitsan kappelissa

Mukana Eeva Airila, Hannu Harri ja Petri Toivanen.

Katupappila

Christmas Carols – Kauneimmat joululaulut englanniksi

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja tällä kertaa englanniksi. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.