Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Ahjon koulu

Lasten Kauneimmat joululaulut Ahjon koulussa

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. 15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.