Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilta Keravan kirkko

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa vaihtuvien teemojen mukaan.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Keravan seurakuntakeskus

Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuus

Kokeile rajojasi, ja aloita uusi kuoroharrastus tai syvennä taitojasi musiikin saralla! Tule mukaan Kamarikuoro Oremuksen koelaulutilaisuuteen seurakuntakeskuksen saliin!

Kanttori Eero Annalan muistokonsertti

to 29.8. klo 19 kirkossa. Urut: Kari Vuola & Markku Hietaharju.

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.