Käsityöryhmä

Käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen seurakuntakeskuksen rippikoulusaliin (3. krs)!

Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiireissä tutustutaan kerran kuukaudessa lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan seurakuntakeskuksessa