Kohti tasapainoisempaa elämää – ammattijärjestäjä Laura Holmström luennoi Pentinkulman salissa

ma 25.11. kello 18.00

Pentinkulman sali, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12

Ammattijärjestäjä auttaa tuomaan tilaa ja aikaa elämääsi. Tervetuloa kuuntelemaan Laura Holmströmin luentoa Pentinkulman saliin ma 25.11. klo 18. Jaossa on muun muassa joulusiivousvinkkejä sekä keinoja saada kaaos hallintaan.

Luento on diakoniatyön ja perhetyön yhdessä järjestämä, ja osallistujalle maksuton. Luento kestää noin tunnin verran.

Laura Holmström on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja kahden pojan äiti. Hänellä on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja ihmisläheisestä työstä. Ammattijärjestäjä Holmström luennoi, opettaa, kirjoittaa Tunnesuhde -blogia, tekee YouTube videoita tunteesta toimintaan.  Holmström kirjoittaa järjestysvinkkejä Kotivinkki -lehdessä sekä vastaa meilläkotona.fi lukijoiden kiperiin kysymyksiin.

Ammattijärjestäjä Holmström luennoi elämänhallintaan liittyvistä keinoista:

• Tavaran tulemisen historia, miksi meille on alkanut kerääntyä tavaraa. Ennen ja nyt.
  • tunneperäiset syyt sekä suurten kokemusten ja vastoinkäymisten vaikutus elämän järjestämisessä
  • kuinka opimme luopumaan turhasta tavarasta
  • selviytymiskeinot ja näkökulmat elämän yksinkertaistamiseksi ja helpottamiseksi.

"Olen kohdannut elämässäni paljon menetyksiä. Sen kautta olen oppinut ymmärtämään  isojen muutosten merkitystä elämässä, arjessa ja elämänhallinnassa. Asiakkaan kuuntelu ja ymmärrys on vahvuuteni. Empatialla, ystävällisyydellä, positiivisuudella ja  päämäärätietoisuudella on merkitystä niin  tavaroiden kuin tunteidenkin  järjestämisessä. Talleta muistoja — älä tavara.”

päihde- ja mielenterveystyö

Keravan seurakuntakeskus

Senioritiistai

Heidi Puumalainen ja Laura Kosonen Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva-toiminnasta luennoivat aiheesta Omaishoito osana elämää

Keravan seurakuntakeskus

Senioritiistai

Teatterintekijä ja mentalisti Kalle Tahkolahti luennoi aiheesta Luovuus on uskallusta?