Senioritiistai

Keravan seurakuntakeskus

Teatterintekijä ja mentalisti Kalle Tahkolahti luennoi aiheesta Luovuus on uskallusta?

Senioritiistai on eläkeikäisille suunnattu, kuitenkin kaikenikäisille avoin, maksuton luentotilaisuus, jossa saadaan nauttia myös musiikkiesityksistä ja hiljentyä yhteiseen loppuhartauteen. Ennen tilaisuuden alkua, klo 12 alkaen, on tarjolla lounas (hinta 7e). Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15 mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan - ikään katsomatta!

Syksyn ohjelma:

24.9.  Yhteyden ja mahdollisuuksien avautuminen lähisuhteissa - Liisa Tuovinen, rovasti, perhetyöntekijä (el.)

29.10. Omaishoito osana elämää - Heidi Puumalainen, OmaisOiva-koordinaattori, Laura Kosonen, OmaisOiva-ohjaaja, Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva-toiminta

26.11. Luovuus on uskallusta? - Kalle Tahkolahti, teatterintekijä, mentalisti

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri kokoontuu Senioritalon kerhotilassa. Mukaan voivat tulla myös lähialueen ikäihmiset, kulku Kotimäen kautta senioritalon kerhotilaan. Piiriä vetävät vapaaehtoiset Raija ja Reijo Liukkonen.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Henri Isokuortti, p.0400 378 012.

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila