Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmän adventtimyyjäiset järjestetään lauantaina 30.11. seurakuntakeskuksessa. Tule ostamaan joulunajan kotitekoiset laatikot, piirakat ja käsityöt!

Tuotto Keravan seurakunnan nimikkolähetystyöhön ja Yhteisvastuukeräykselle.

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Käsityöryhmä

Kaikille avoimessa ryhmässä valmistetaan käsitöitä, joiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Käsityöryhmän tuotteita myydään muun muassa adventtimyyjäisissä seurakuntakeskuksella lauantaina 30.11.