Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmän adventtimyyjäiset järjestetään lauantaina 30.11. seurakuntakeskuksessa. Tule ostamaan joulunajan kotitekoiset laatikot, piirakat ja käsityöt!

Myyjäisten avaus klo 10:
Puhe: pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen
Musiikki: kanttori Heli Kaasalainen & Koraalikuoro

Myynnissä:
Leivonnaisia, karjalanpiirakoita, hilloja, laatikoita, kakkuja, joulukoristeita, joulukortteja sekä käsitöitä, kuten lapasia ja sukkia.

Muuta mukavaa:
Yhdessäoloa, kohtaamisia, onnenpyörä, arpajaiset, riisipuuroa ja rusinasoppaa, joulutorttuja, kahvia, teetä & mehua!

Meidän kaikkien myyjäiset
Keravan seurakunnan lähetys- ja käsityöpiirit myyvät tuotteitaan ja esittelevät toimintaansa. Tule tapaamaan myös eri lähetysjärjestöjen edustajia!

Myyjäisten tuotto
Yhteisvastuukeräykselle sekä lähetystyölle, erityisesti Keravan seurakunnan nimikkotyölle. Esimerkiksi käsitöiden tuotto menee naisten lukutaitotyölle Afrikassa Piplia-
seuran kautta.

Maksuvälineenä käteinen!

Tervetuloa!

Ahjon koulu

Lasten Kauneimmat joululaulut Ahjon koulussa

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. 15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.