Itsenäisyyspäivän messu

Kunniavartio klo 8.50, lipunnosto klo 9 ja seppeltenlaskut klo 9.30 sankarihaudalle ja Karjalaan jääneiden muistokivelle. Messu klo 10 kirkossa.

Kunniavartio klo 8.50 (Keravan Reserviläiset ry)

• Mukana partiolippukunnat Sammon Takojat ja Eräkamut

Lipunnosto klo 9 kirkonmäellä

• Partiomarssi, lipunnosto, partiolippukunnat Sammon Takojat ja Eräkamut
  • Virsi 577: 1–3

Seppeltenlasku klo 9.30 alkaen sankarihaudalle ja Karjalaan jääneiden muistokivelle

• Mukana Keravan kaupunki ja Keravan Mieslaulajat johtajanaan Teppo Salakka.
  • Virsi 577: 7–9

Messu klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Asta Koponen, avustava pappi Krista Wedman, kanttori Heli Kaasalainen, Keravan Mieslaulajat johtajaan Teppo Salakka, liturginen diakoni Elina Kaikkonen, ehtoollisavustaja Kaarina Hakkarainen sekä partiolaisten kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti menee sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Tervetuloa!