Koulutuspäivä aiheena Miten kohdata kärsivä ihminen

Koulutuspäivä aiheena Miten kohdata kärsivä ihminen Keravan seurakuntakeskus

Näkökulmana on vapaaehtoisten kohtaamat ihmiset, kouluttajana sairaalateologi Tuula Portin. Koulutus on maksuton, lisäksi osallistujille tarjotaan lounas.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki Keravan seurakunnassa vapaaehtoisena toimivat sekä vapaaehtoiseksi haluavat.

Ilmoittaudu 29.11. mennessä vapaaehtoistyo.fi/kerava-sivulla tai Kirsi Helinille p. 0400 378 011.

Keravan seurakuntakeskus

Senioritiistai

Heidi Puumalainen ja Laura Kosonen Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva-toiminnasta luennoivat aiheesta Omaishoito osana elämää

Pentinkulman sali, Keravan kaupunginkirjasto, Paasikivenkatu 12

Kohti tasapainoisempaa elämää – ammattijärjestäjä Laura Holmström luennoi Pentinkulman salissa

Ammattijärjestäjä auttaa tuomaan tilaa ja aikaa elämääsi. Tervetuloa kuuntelemaan Laura Holmströmin luentoa Pentinkulman saliin ma 25.11. klo 18. Jaossa on muun muassa joulusiivousvinkkejä sekä keinoja saada kaaos hallintaan.