Messu ja rovasti Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtöjuhla

Messu klo 10 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Jukka-papin eläkkeellelähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

"Kuninkaasi tulee kunniassa"

2.adventtisunnuntain messu Keravan kirkossa 8.12. klo 10.

Messu on Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtömessu. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

Liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Asta Koponen, liturginen diakoni Mirva Nyman, kanttori Eija Repo.

Ehtoollisella avustavat Sini Mäkelä, Mikko Mäkelä ja Timo Salo.

Päivikki Kahranahon kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Haavoittuvassa asemassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Tervetuloa!

pappi

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.