Messu ja rovasti Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtöjuhla

Messu klo 10 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Jukka-papin eläkkeellelähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

"Kuninkaasi tulee kunniassa"

2.adventtisunnuntain messu Keravan kirkossa 8.12. klo 10.

Messu on Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtömessu. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

Liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustava pappi Asta Koponen, liturginen diakoni Mirva Nyman, kanttori Eija Repo.

Ehtoollisella avustavat Sini Mäkelä, Mikko Mäkelä ja Timo Salo.

Päivikki Kahranahon kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti: Haavoittuvassa asemassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.