Hartaus

Katupappila

Maanantaina 9.12. klo 10.15 hartauden yhteydessä Kimmoke-bändi soittaa joululauluja ja omia lauluja Katupappilan Olohuoneessa.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Multicultural work. English as mother tongue.

Ahjon koulu

Lasten Kauneimmat joululaulut Ahjon koulussa

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. 15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.