Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Savion seurakuntatalo

Ensin klo 17 joulupuuro ja klo 18 yhteislaulua Savion seurakuntatalossa. Mukana kansanlaulukuoro Hytkyt johtajanaan Sirkka Kosonen.

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. Tervetuloa!

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro kaikentasoisille laulajille. Tervetuloa laulamaan!

Katupappila

Olohuonematkat maailmalle

Vieraana Riikka-Mari ja Tomas Kolkka ja he kertovat aiheesta Papualta Pohjois-Thaimaahan. Vierailijan osuuden lisäksi alkuhartaus ja kahvitarjoilu. Myytävänä myös käsityöryhmän tuotteita.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.