Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Kalevan seurakuntatalo

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Tervetuloa!

Laula kanssani -yhteislauluilta

Laula kanssani -yhteislauluilloissa kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa kirkon alasalissa.

Katupappila

Olohuonematka maailmalle

Keravan seurakunnan Katupappilasta pääsee kevään ajan kuukausittain Olohuonematkalle maailmalle. 23.2. Olohuonematka suuntautuu Intiaan ja vieraaksi saapuu Helmi Mikkola, joka tuo terveiset Intian radiotyön kentältä.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.