Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Kalevan seurakuntatalo

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Tervetuloa!

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Rauhan konsertti

Keravan kirkossa järjestetään sunnuntaina 20.10. kello 18 Rauhan konsertti, jonka aikana rauhaa ja ihmisoikeuspuolustajia muistetaan laulun ja soiton keinoilla. Esiintymässä on Peace-yhtye sekä Lotta Pettinen-Diabyn kuorot Kerava Singers ja Hilpeä kuoro.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä Kalevan seurakuntatalon takkahuoneessa. Tervetuloa!

Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan seurakuntakeskuksessa

Kaikille avoimia kokoontumisia lähetystyön ajankohtaisten teemojen äärellä seurakuntakeskuksen rippikoulusalissa (3. kerros). Tervetuloa!